Mindfulness forløb for særlig sensitive

Forebyg mental overstimulation. Dette er et mindfulness forløb for særlige sensitive.

Se styrken i den du er. På kurset lærer du, hvordan du passer på dig selv og holder af dig selv, som den du er.

For dig som nemt blive overvældet og overbelastet af de mange indtryk fra om verden, fra summen af lys, lyde, lugte, samt andres og egne tanker og følelser i hverdagen.

For at undgå stresstilstande er det vigtigt, at du lærer dine egne behov og grænser at kende og finder måder til at mindske overstimulering. Nervesystemet kan bringes i ro via mindfulness meditation. Mindfulness lærer dig at acceptere dig selv og hvile i dig selv, præcis som du er. Forskning viser at mindfulness revolutionerer vores hjerner, og gør os markant bedre til at håndtere vores følelsesliv.

At komme til at stå stærk og styrket i dit liv, og handle ud fra dine kerneværdier og hjertet, fremfor at leve op til alle andres forventninger.

Jeg har selv oplevet hvilken kæmpe forskel det har gjort i mit liv, som særlig sensitiv, på alle planer, arbejdsliv, privatliv og i relationer.

Vi er et lille hold på max. 6-8 personer i trygge og rolige rammer, med masser af hjerterum. Du vil blive mødt og accepteret, præcis som du er.

Undervisning i Gl. Egå  – onsdage kl. 16-17.30 

Næste hold – fra d. 26. august 2020 

6 mødegange af 1,5 times varighed, med masser af mindfulness øvelser og undervisning.

Du får skriftlig materiale og lydfiler udleveret.

Pris: 1850 kr.

Gl. Egå

Tilmelding efter først til mølle princippet. Skriv eller ring for mere info eller tilmelding på tlf. 6054 0094 eller tanjamindfulvision@gmail.com.