Mindfulness i virksomheden

Som både ergoterapeut og mindfulness instruktør, har jeg det bedste fundament for at hjælpe dig eller din medarbejder tilbage på rette spor med evidensbaseret mental sundhedstiltag via samtale, reflektions- og mindfulnessøvelser.

Her er lidt fakta du kan tygge på:

  • 430.000 danskere oplever symptomer på stress hver dag.
  • 47% af tiden er vi ikke mentalt til stede i vores arbejdsopgaver.
  • I 2020 ligger kreativitet i top 3 over nødvendige færdigheder på jobbet.

Individuel

Giv dig selv eller en medarbejder muligheden for at gå i dybden med de individuelle behov, ønsker og mål. Individuelle sessioner og forløb kan være yderst effektive både som forebyggelse af stress, når der er tale om sygemelding eller når man skal tilbage på arbejdspladsen.

Gruppe

Vil du have Mindfulness ind i virksomheden kan I købe jeres eget 8 ugers MBSR/Mindfulness forløb. Men vi vil ofte tilpasse forløbet til den enkelte virksomheds udfordringer, muligheder, behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte Mindful Vision for en uforpligtende snak om mulighederne.

Reference

  • “Mine medarbejdere og jeg har haft fornøjelse af at deltage i et mindfulness forløb over 3 gange, hvor Tanja Krogh på kompetent vis, har undervist i mindfulness på arbejdspladsen, i en god blanding af teori og praksis.

    Vi har lavet åndedrætsmeditation, nemme yogastræk, kropsskanning mm. og fået mange gode konkrete forslag til at få integreret mindfulness strategier i løbet af dagen. Det har været med til at holde fokus på opgaverne og stadig være tilstede med nærvær og ro i forhold til vores beboerne og kollegaerne.

    Jeg kan på det varmeste anbefale Tanja Krogh´s mindfulness undervisning til arbejdspladsen. Tak for din rolige, lyttende måde at være på, og din måde at forklare øvelserne på, der gør at de er meget håndgribelige at gå til.“

    Elin Brunskov - Teamleder - Fortegården

Kontakt mig og få et skræddersyet tilbud

Skriv eller ring idag – så finder vi frem til det forløb som gavner din virksomhed eller forening mest muligt.

Info

60540094
tanjamindfulvision@gmail.dk

Addresse

Bysmedetoften 8
8250 Egå
Aarhus