Skip to content

Gruppeforløb for medarbejdere

MBSR/Mindfulness 8 ugers forløb i virksomhed

8 ugers MBSR/mindfulness forløb kan tilbydes hos jer på arbejdspladsen, hvis I er flere medarbejdere eller ledere, som ønsker at træne sammen. Max. 10 personer pr. gruppe.

Dette kursus er evidensbaseret og kan bruges både som forebyggende indsats eller direkte effekt ift. stress symptomer. Det er tilegnet til alle ledere og medarbejdere på alle niveauer. Raske, folk i risiko for stress samt sygemeldte.

Gennem styrket nærvær og opmærksomhed kan deltagerne opnå større balance og et bedre overblik, samt blive endnu bedre til at prioritere og opnå gode resultater i hverdagen.

Forskningsresultater viser, at personer, som gennemfører et 8-ugers MBSR forløb, melder om: Forøget evne til at slappe af, forbedret evne til at håndtere smerte, mere energi og livsglæde, forøget selvværd og forbedret evne til at håndtere både kortvarige og længerevarende stressfyldte situationer.

erhverv-mindfulness-gruppe-2103

Tid

8 uger. 2,5 timer om ugen plus en hel dag sidst i kurset. Jeg kan også lave tilpasset forløb.

Det kræver, at I har et velegnet lokale i virksomheden (hvor vi kan være rimeligt uforstyrret).

I et forløb, vil der være ca. 30-45 min. ”hjemmeøvelser” dagligt, for bedst muligt effekt.

Pris aftales efter opgave.

MBSR, Mindfulness Baseret Stress Reduction, er et beskyttet varemærke, som ejes af Dr. Jon Kabat- Zinn. Dette 8-ugers kursus i mindfulness baseret stress reduktion (MBSR) er i sin grundform udviklet på University of Massachusetts af Dr. Jon Kabatetts-Zinn i 1979, og har siden været genstand for intensiv forskning over hele verden.

Kontakt mig og få et skræddersyet tilbud

Skriv eller ring idag – så finder vi frem til det forløb som gavner din virksomhed eller forening mest muligt.

Addresse

Bysmedetoften 8
8250 Egå
Aarhus