Referencer

 • “Jeg har haft stress tæt inde på livet som gav mig angst symptomer. Jeg har hos Tanja lært at give mig selv ro, når livet giver udfordringer, at mærke efter, give slip, fokusere på mig og fastholde mig i de gode nye vaner, som har hjulpet mig videre. Nu kender jeg alle kroppens symptomer og ønsker for alt i verden ikke at ende dér igen. Så jeg er dybt taknemmelig for den hjælp Tanja har givet mig, og jeg giver hende de bedste anbefalinger!”

  Stine
 • “Tanjas MBSR er en fantastisk ‘kur’ for travle mennesker Tanja er enormt engageret i MBSR undervisningen, man kan mærke at hun virkelig brænder for at lære os alle redskaberne mindfulness indeholder. Tanja er et meget tillidsvækkende menneske. I undervisningen lægge Tanja vægt på at vi altid kan kontakte hende ved spørgsmål omkring øvelserne eller andet svært, og jeg vil aldrig tøve med at kontakte hende.”

  Karsten
 • “Jeg har fået stor hjælp af Tanja´s rådgivning, hun er meget lyttende og anerkendende, og har givet mig redskaber, jeg kan bruge både privat og på arbejde til at overskue hverdagen. Jeg kan nu se flere muligheder. Jeg kan varmt anbefale hende til alle.”

  Joan Centio Giversen, EDI Projekt Manager v. Danish Crown
 • “Jeg er blevet bedre til at mærke efter, og stoppe op, mærke efter igen, og træffe beslutninger og prioriteter på en mere venlig og nærværende måde, end hidtil.. Jeg betragter meditation og nærvær, som en særdeles effektiv måde, hvorpå, jeg kan lade mine batterier op og reflektere over mit liv, så jeg kan være den bedste version af mig selv for andre og mig selv. Meditation og nærvær er svært – derfor kræver det øvelse – og tålmodighed – venlighed – accept. Men ikke mindst en inspirerende lærer.”

  Kirsten
 • “Det har været et andet forløb, end jeg og alle forventede – pga. corona. På trods af det, så synes jeg, at jeg har fået gode redskaber at bygge videre på. Tanja har været god til at omstille forløbet til en online-model, og det har selvfølgelig ikke været helt det samme som de fysiske møder, men det har fungeret, og jeg har lært meget. Tanjas skønne udstråling og nærvær gør mindfulness til noget, man gerne vil lære.”

  Marlene
 • “Som underviser har du; Haft en smittende ro og positiv energi omkring dig, været kærligt tilstede med os og god til at rumme os andre, været lyttende og interesseret i os. Haft humor – glæde, grin med. Du har stået til rådighed for os, og været nem at snakke med. Fortsæt endelig på den måde, det har kun været med til at gøre det hele til en god og varm oplevelse. God til at formidle emner, på en kort og overskuelig måde og det har været godt med digte, konkrete øvelser.”

  Nicoline
 • “Kære Tanja, Evaluering af MBSR forløbet. Jeg synes at forløbet har været forbløffende effektivt ret hurtigt for mig. Jeg er blevet bedre til at mærke efter, og stoppe op, mærke efter igen, og træffe beslutninger og prioriteter på en mere venlig og nærværende måde, end hidtil.. Jeg betragter meditation og nærvær, som en særdeles effektiv måde, hvorpå, jeg kan lade mine batterier op og reflektere over mit liv, så jeg kan være den bedste version af mig selv for andre og mig selv. Meditation og nærvær er svært – derfor kræver det øvelse – og tålmodighed – venlighed – accept. Men ikke mindst en inspirerende lærer. TAK for et lærerigt forløb!”

  Kirsten