Privatlivspolitik

Mindful Vision behandler personoplysninger om dig, når du besøger hjemmesiden mindfulvision.dk. Vi har derfor udarbejdet denne privatlivspolitik, som beskriver hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger.

Indsamling

Vi informerer dig altid, inden vi indsamler personlige oplysninger om dig. Disse oplysninger kan for eksempel være dit navn, din e-mailadresse og din privatadresse.

Behandling

Det er helt op til dig, om du vil afgive dine personlige oplysninger til Mindful Vision. Vi indsamler oplysninger om dig eksempelvis i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller køb i vores webshop.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, medmindre du specifikt har samtykket til det.

Dine rettigheder

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Mindful Vision har på dig. Det står dig frit for at gøre indsigelse mod, at dine personlige oplysninger opbevares og anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os på admin@mindfulvision.dk.

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Sikkerhed

Mindful Vision tager sikkerheden meget seriøst, og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med de gældende persondataregler. I samarbejde med Klinik123.dk har vi optimeret hjemmesidens sikkerhed, med henblik på at beskytte dine oplysninger mod fx uvedkommende adgang og tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med den teknologiske udvikling indenfor IT sikkerhed.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Mindful Vision v. Tanja Krogh-Brandt
Bysmedetoften 8, 8250 Egå
Aarhus
CVR 39036363
admin@mindfulvision.dk