Skip to content

Reiki healing

Mit arbejdsfundament er 16 års arbejde som autoriseret ergoterapeut, hvor der har været fokus på både den jordnære og analytiske tilgang samt en evidensbaseret medicinsk indgangsvinkel.

Men jeg tror også på at krop, sind og sjæl er meget tæt forbundet og at det er vigtigt at have for øje, når vi ønsker at forbedre eller ændre på noget i vores liv. Dette har jeg set gang på gang, uanset hvor jeg har arbejdet og om mennesket er blevet kaldt en patient, klient, borger eller beboer. For at finde balancen, uanset hvilke udfordringer, traumer eller livskriser vi oplever, så må vi erkende – at det hele hænger sammen, i så høj grad, at vi er nød til at se på helheden for at komme videre fra hvor vi står lige nu.

For mig er der en fin og naturlig sammenhæng i mit helhedsperspektiv fra ergoterapeut til mindfulness underviser/MBSR lærer og Reiki healer. Vi er lavet af celler, celler er lavet af molekyler, molekyler af atomer, atomer er “bare” små energifelter, der er ingenting fysisk indeni dem.

Et supplement til personlig udviklingsarbejde eller andre behandlinger, er Reiki healing, som er energiarbejde, der kan være med til at give indsigter og skubbe i den rigtige retning for dig. Det understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akkupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. Reiki vil altid søge at bringe balance ind i dit liv på alle planer, så den kan heale sig selv.

Reiki healing kan bl.a. påvirke:

  • Styrker immunforsvaret
  • Til at afhjælpe stress
  • Til at hæve dit energiniveau
  • Til at øge din kropsbevidsthed
  • Som støtte gennem sorg og kriser
  • Som smertelindring
  • Til at dæmpe angst og uro oplader energibaner styrker koncentrationsevnen fremmer selvhelbredelsen total afspænding opløser blokeringer
  • Det giver os mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os, i vores stemme, handlinger, beslutninger og måden vi vælger at føre dem ud i livet på.
  • Det styrker din personlige og sprituelle udviklingsvej, og du bliver bedre til at tage vare på dig selv og på andre. Samt giver dig en større forståelse af, at det du giver til andre, får du tilbage. Sådan foregår en behandling med Reiki En Reiki behandling foregår på den måde, at du lægger dig påklædt på en briks og evt. dækkes af et tæppe. Det kan være helt rart at blive puttet. Herefter placerer jeg mine hænder på en række forskellige positioner på kroppen, på hovedet og forsiden af kroppen. Behandlingen varer ca. 1 time i alt med en lille samtale, før vi starter.
Reiki Vision
Reiki Vision
Reiki Vision

Reiki healing : Tilbud 250 kr. første gang.

Hvordan oplever man Reiki? Der er ingen rigtig måde at opleve en Reiki-behandling på. Oplevelsen er meget individuel og aldrig den samme fra gang til gang. Nogle mennesker kan føle varme, kulde eller snurren når hænderne hviler på kroppen. For nogle kan en healing fremkalde billeder og fornemmelser, lidt som at drømme.

Det vigtigste er, at du føler dig tryg og godt tilpas, da det i høj grad er formålet, at du oplever den støtte, nænsomhed og omsorg et andet menneske kan give dig via sine hænder, uden at du behøver at forklarer alt muligt.

Se mere på facebook under “Reiki Vision”.